top of page

Overnatting NM U17

Informasjon om overnatting i Tromsø.

Overnatting NM U17

Vi har inngått et samarbeid med Choice Hotels her i Tromsø for spillere og trenere til NM-lagene.

Vi kan tilby sportspriser på overnatting til 15-16 stykker pr. lag innen 27. januar 2023. Informasjon om hotellene finner dere nederst på siden.


De som ønsker å bestille overnatting på hotell gjennom BK Tromsø, må sende e-post til nmu17volleyball2023@hotmail.com innen fredag 27. januar 2023 med følgende informasjon:


 1. Merk e-post med "overnatting"

 2. Lagets navn

 3. Kontaktperson og kontaktinfo

 4. Hvilket hotell, hvilket type rom og antall rom. For Xpress må det også oppgis om det ønskes frokost på The Edge for kr 200 pr. dag.


Rom tildeles etter "førstemann til mølla"-prinsippet, begrenset til 15-16 sengeplasser pr. lag. Oppgi gjerne om det ønskes flere rom, så vil dette bli tildelt så snart vi har fått tilbakemelding fra alle lagene. Om det er fullt på ønsket hotell, vil dere få tilbud om rom på et av de to andre hotellene.


Om laget ikke ønsker å bestille overnatting gjennom BK Tromsø, så er det fint at vi får beskjed om dette, slik at rommene kan gå til andre lag. Etter den 27. januar vil vi ha oversikt over ledige hotellrom og kan fordele tilleggsrom til lag som ønsker flere rom.


Siste frist for å melde inn overnatting er fredag 27. januar.

Bestillingen er ikke refunderbar og må betales innen 1. mars.


Vi har holdt av rom i følgende hoteller. Alle hotellprisene nedenfor gjelder for tre overnattinger (torsdag til søndag):


Clarion Hotel The Edge (nordicchoicehotels.no)

Tilbyr rom både med og uten frokost. Følgende typer hotellrom tilbys:

 • 2-sengs rom inkludert frokost, kr 5 200 (utsolgt).

 • 3-sengs rom inkludert frokost, kr 6 200 (utsolgt).

 • 4-sengs rom inkludert frokost, kr 6 900 (utsolgt).


Comfort Hotel Xpress Tromsø (nordicchoicehotels.no)

Hotellet serverer ikke frokost. Dere kan bestille frokost for kr 200 pr. person pr. dag nede på Clarion Hotel The Edge som er 300 meter fra Xpress. Dette må bestilles når dere sender inn bestilling på hotell til nmu17volleyball2023@hotmail.com.

Følgende typer hotellrom tilbys:

 • 2-sengs rom uten frokost, kr 3 500 (utsolgt).

 • 3-sengs rom uten frokost, kr 4 350 (utsolgt).


Clarion Collection Hotel Aurora (nordicchoicehotels.no)

Frokost er inkludert i hotellprisen. Hotellet serverer også suppe, salat og varmrett hver kveld mellom kl 18 og 20. Dette er inkludert i prisen.

 • 2-sengs rom inkludert frokost og kveldsmat, kr 7 700 (utsolgt).

 • 3-sengs rom inkludert frokost og kveldsmat, kr 8 400 (utsolgt).


Det er holdt av flest rom på Xpress og The Edge. Alle tre hotellene ligger i Tromsø sentrum og i nærheten av hverandre. Banketten lørdag kveld er også i sentrum og i gangavstand fra hotellene.

bottom of page