top of page

Gutter G17

A

Alta IF Volleyball G17

Alta er Finnmarks største by med ca 20 000 innbyggere, og har et meget rikt idrettstilbud og kulturtilbud til barn, unge og voksne. Alta har et godt klima sammenlignet med mange andre steder i Finnmark, og har flott natur, både sjø og vidde lett tilgjengelig.

Austrått IL G17

Sandnes

B

BK Tromsø G17

Tromsø er Nord-Norges største by med ca 75 000 innbyggere. Byen ligger på 69' nord, har mørketid på vinteren og midnattsol på sommeren. Byen har mye turisme, for folk som ønsker å oppleve mørketid, nordlys, hvalsafari og spektakulære skiturer i fantastisk natur. Byen byr på mange idretter, hvor Tromsø Idrettslag (fotball), Tromsø Storm (basket) og vår egen Ballklubb Tromsø kanskje er de mest kjente lagidrettene. Utover dette har byen fostret mange individuelle idrettsstjerner i mange forskjellige idretter.

C

Førde VBK G17

Førde, kommunesenter i Sunnfjord Kommune. Største handelsstad mellom Bergen og Ålesund. Vakker natur med fjord og fjell, men samstundes urbant med teater, kunstmuseum og kafear. Variert idrettstilbod.

D

Gneist IL G17

Bergen (rett utenfor sentrum - Sandsli)

E

Haugesund Volleyballklubb KFUK-KFUM G17

Haugesund

F

KFUM Volda G17

Volda

G

Koll IL G17

Oslo

H

Kristiansand Sandvolleyballklubb G17

Vi kommer fra Norges sandvolleyballby Kristiansand.

I

Kvernbit G17

Spillerne kommer fra Alver kommune i Vestland, guttene trener i Meland Aktiv ca 30 km nord for Bergen.

J

Lierne IL G17

Idrettslag fra Lierne kommune, Trøndelag

K

Oslo Volley G17

Oslo

L

Randaberg IL G17

Randaberg ligger noen kilometer nord for Stavanger og har herre, - og damelag i eliteserien

M

Rossvoll VBK G17

Hardanger

N

SK Rival G17

Molde kommune ligger i Romsdal i Møre og Romsdal fylke med byen Molde som sentrum. Byen har 21 000 innbyggere og ligger sydvent til langs Romsdalsfjorden. Molde kommune strekker seg fra Dryna i vest til Aursjøvegen i øst og har 32.000 innbyggere. Molde er en stor næringslivskommune og har variert arbeidsmarked. Molde har sykehus, høgskole og fylkesadministrasjonen. Høgskolen i Molde er en vitenskapelig høyskole i logistikk og har ca. 3000 studenter. Sentrale studier er logistikk, helse og sosialfag (med sport managment), økonomi og statsvitenskap.

O

Skarphedin IL G17

Bø i Telemark. Lita bygd i Midt Telemark kommune. 5800 innbyggere. Mest kjent for Bø Sommarland.

Sortland VBK G17

Tettsted med ca 10.000 innbyggere med stolte volleyball tradisjoner helt tilbake til begynnelsen av 1980 tallet. Har opp gjennom historien tatt mange medaljer i aldersbestemte mesterskap.

Stovner Sportsklubb G17

Stovner

P

Strand-Ulv G17

Spelarane er frå bygdene Ølve, Hatlestrand og Varaldsøy på vestlandet.

TIF Viking G17

Bergen

Q

Torvastad IL

Torvastad hører hjemme i Karmøy kommune i Rogaland. Torvastad ligger 15 minutters kjøretur fra Haugesund.

R

Tønsberg VBK

Tønsberg by ligger i Vestfold og Telemark fylke. Tønsberg er regnet som Norges eldste by. Byen har ca. 55 000 innbyggere.

S

Vegårshei G17

Vegårshei er en liten kommune øst i Agder med ca 2040 innbyggere. Kommunen har med sin flotte innsjø Vegår og skogene rundt veldig fine turområder. I tillegg har vi nærhet til Kragerø, Risør, Tvedestrand og Arendal med sine bysentrum og flotte skjærgård.

T

Vikersund Volleyball G17

Vikersund

bottom of page